A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада з головами ОТГ

Команда Миколаївської обласної державної адміністрації продовжує системно підходити до реалізації реформи децентралізації. Майже всі об’єднані територіальні громади, які функціонують на території області, вже на власних прикладах відчули переваги найголовнішої реформи сьогодення.

15:01 22.11.2018

Інтелектуальні змагання. Конкурс з української мови імені Петра Яцика

Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика — конкурс, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.

08:12 20.11.2018

Моделювання спроможної шкільної мережі в громаді

    15 листопада 2018 року  Кельбас О.О.,начальник відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради ОТГ взяла участь у практичному семінарі-тренінгу «Моделювання спроможної шкільної мережі в громаді», модераторами якого стали експерти шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» Айдер Сеїтосманов та Войцех Мархлєвський.

11:42 19.11.2018

Участь у індукційному пролонгованому семінарі для керівників методичних установ

15 листопада 2018 року завідуючий методичним кабінетом відділу з питань ОМСКМ Куцурубської сільської ради ОТГ Рудай А.В. взяла участь в обласному індукційному пролонгованому семінарі «Формування регіонального науково-методичного середовища в умовах реформування системи освіти: інноваційні підходи до організації методичної роботи з педагогічними кадрами».

11:41 19.11.2018

Відзначили День працівників сільського господарства

  Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. З нагоди свята 16 листопада у приміщенні  Палаца культури с. Парутине відбулися урочистості. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. Тому в залі зібралися представники усіх цих шанованих професій.

09:37 19.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора