A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

"НЕХАЙ НЕРОЗМЕЖОВАНОЮ ЗАЛИШИТЬСЯ НАВІКИ!" - ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

"НЕХАЙ НЕРОЗМЕЖОВАНОЮ ЗАЛИШИТЬСЯ НАВІКИ!" - ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня Україна щороку відзначає державне свято – День соборності України з нагоди проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

08:39 24.01.2019

Громади Миколаївщини вчилися писати проектні заявки на отримання коштів ДФРР та МТД

Громади Миколаївщини вчилися писати проектні заявки на отримання коштів ДФРР та МТД

18 січня на базі Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, розглядалися питання формування проектних заявок на отримання коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та міжнародної технічної допомоги (МТД). Спікер заходу – радник з регіонального розвитку Микола Дурман, учасники заходу – представники ОТГ та громадських організацій. Під час семінару говорили про основні проблеми, що виникають у громад при написанні проектних заявок та способи їх уникнення, новації ДФРР, що були запроваджені у 2017-2018 роках та можливі нововведення на 2019-20 роки. Під час практичних вправ учасники змогли побувати в ролі експертів – членів регіональних комісій з оцінювання, та провести рейтингування «живих» проектів. Під час наступної вправи їм було запропоновано відібрати п’ять проектів і сформувати для них елементи структури проектної заявки, а саме - проблему, мету, задання, заходи, результати та показники їх оцінювання.

08:27 21.01.2019

Святки в Куцурубському садочку

Святки в Куцурубському садочку

Святки не дарма вважаються найтривалішим і веселим святом. Адже веселощі починаються зі сходження першої зірки, а саме напередодні Різдва Христового і закінчується Водохресним купанням. Тобто святкування тривають майже два тижні, аж до 19 січня. Різдвяні святки, що пройшли в Куцурубському садочку – це не просто розвага, а , в першу чергу, долучення малят до традицій, прикмет, створених з мудрості предків і звичаї, які дотримуються не тільки заради веселощів, а й для благополуччя протягом усього року . Дітки не тільки весело провели час і відпочили від буднів, а й занурилися в історію, а також залучили в рідний дім удачу і любов.

10:53 17.01.2019

Об'єднані територіальні громади на Миколаївщині вчилися співпрацювати з засобами масової інформації

Об'єднані територіальні громади на Миколаївщині вчилися співпрацювати з засобами масової інформації

Наскільки потрібен в громаді фахівець з комунікації, як прес-службам громад зацікавити регіональні та національні ЗМІ своїми інформаціями, важливість висвітлювати ту чи іншу подію вчасно - ці та інші питання взаємодії ОТГ з засобами масової інформації були порушені під час прес-кафе з журналістами «Комунікації як серфінг або чому важливо бути на одній хвилі». Захід організований Миколаївським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону. Серед запрошених спікерів – професіонали своєї справи – редактор інформаційного порталу «Преступности. НЕТ» Анатолій Чубаченко, редакторка друкованого журналу NIKLIFE Тетяна В?язникова, радник голови Миколаївської ОДА Ярослав Індиков, речниця Національної поліції в Миколаївській області Олена Бережна, продюсер національної філії Суспільного телебачення в Миколаївській області Анастасія Тімановська, журналіст, телеведуча програми «Тема дня» Катерина Лисюк.  Спікери мас-медіа охоче поділилися своїм професійним досвідом, вказали на типові помилки інформаційних текстів та висловили свої бачення того, як саме вони хочуть бачити подачу матеріалів від працівників прес-служб ОТГ.  Фахівець із зв’язків з громадськістю Куцурубської громади теж взяла участь у роботі даного заходу, де отримала практичні рекомендації від провідних журналістів регіону та запозичила певний досвід від колег інших громад.

08:29 16.01.2019

Встановлення башти Рожновського в селі Іванівка

Встановлення башти Рожновського в селі Іванівка

Завдяки спільній роботі працівників підрядної організації "Бурвод", працівників ТОВ "Струмок" та депутата сільської ради Єгоренкова І.О. на протязі 3-х днів проведено поточні ремонтні роботи по встановленню водонапірної башти в с.Іванівка на загальну суму 240 000 грн. з місцевого бюджету.

13:52 14.01.2019

Щедрування в Іванівському старостинському окрузі

Щедрування в Іванівському старостинському окрузі

В Україні щедрування - це весела традція для дорослих, молоді та дітей. З гарними привітаннями до сільської ради завітали щедрувальники... Як ходили ми бродили, То щедрівочку зустріли. З нею ми прийшли до хати, Тож дозвольте щедрувати! Щастя, радості, достатку,В охорону — ангелятко! Хай приходять до оселі Друзі вірні і веселі, Море сміху і любові. Щоб усі були здорові!

13:48 14.01.2019

Засідання круглого столу з обговорення та формування Перспективного плану розвитку на 2019-2021 рр.

Засідання круглого столу з обговорення та формування Перспективного плану розвитку на 2019-2021 рр.

  В приміщенні Куцурубської публічної  бібліотеки відбулось засідання круглого столу з обговорення та формування Перспективного плану розвитку на 2019-2021 рр. в Куцурубській ОТГ.  На засіданні були присутні представники органів місцевого самоврядування, керівники структурних підрозділів, депутати сільської ради. Внесена пропозиція - розвиток комунального господарства «Гілея»: придбання лінії  прессу гранулювання виробництва паливних палет;  переведення закладів соціальної сфери на альтернативні види палива.  Придбання міні асфальтного заводу.

11:22 11.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора