A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

Ми так і не стали «своїми»

Ми так і не стали «своїми»

Як голова Куцурубської ОТГ, особисто звернулась до редакцій газет “Чорноморська зірка” та “Очаків” опублікувати статтю “Ми так і не стали “своїми”, як відповідь на публікацію І.Т.Мосейчука “Маю думку” (“Чорноморська зірка” № 27 від 28 червня 2019 року), посилаючись на статтю 277 Цивільного кодексу України “Спростування недостовірної інформації”. Хочу, щоб жителі громади володіли саме достовірною інформацією. Редакція газети “Очаків” надала позитивну відповідь на публікацію, а редактор газети “Чорноморська зірка” Пишук Н.С., в телефонній розмові , відмовила в публікації без надання мотивованих пояснень. На жаль, відмова редакції не дає можливості донести данну інформацію до підписчиків газети “Чорноморська зірка”, які проживають на території Куцурубської об’єднаної територіальної громади.

14:24 17.07.2019

«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Вже традиційним на території Куцурубської громади є проведення спортивного свята «Мама, тато, я – спортивна сім’я», яке проходило 30 червня 2019 року у с. Матросівка. У змаганнях взяло участь 5 родин: родина Бойків з с. Острівка, родина Куриків з с. Матросівка, родини Кіналів та Єрьоміних з с. Куцуруб, родина Баланюків з с. Іванівка.

15:14 01.07.2019

Семінар у місті Одеса

Семінар у місті Одеса

18-20 червня 2019 року у м. Одеса пройшов другий семінар-тренінг на тему «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ». Участь прийняли 40 найкращих громад. Мінсоцполітика в рамках реалізації спільного проекту з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» уклало Договір з об’єднанням підприємств у складі: O-Turs d.o.o., ПАТ «Інформаційно-аналітична агенція «Статінформконсалтинг», Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» та ТОВ «Інститут місцевого розвитку» організували цей семінар-тренинг. Від Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади прийняли участь: начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім’ями Власюк Ольга Сергіївна, фахівець із соціальної роботи сіл : Іванівка, Яселка - Перепьолкіна Оксана Іванівна, фахівець із соціальної роботи села Дмитрівка –Ващишин Олена Іванівна.

10:15 24.06.2019

Спартакіада серед закладів дошкільної освіти Куцурубської ОТГ

Спартакіада серед закладів дошкільної освіти Куцурубської ОТГ

    21 червня відбулася І Спартакіада серед закладів дошкільної освіти Куцурубської ОТГ.  Заклади дитячої освіти громади :  «Зірочка» , «Ромашка», «Ластівка» представили свої команди на Святі спорту і краси . Захід був організований відділом освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської ОТГ і проходив на святково прикрашеному майданчику Парутинського ЗДО «Ластівка». Багато гостей прийшли привітати маленьких спортсменів.

08:29 24.06.2019

Відбулось виїзне засідання виконавчого комітету

Відбулось виїзне засідання виконавчого комітету

21 червня 2019 року відбулося виїзне засідання виконавчого комітету Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади в селі Дмитрівка. Присутні відвідали об'єкти соціальної сфери Дмитрівського старостинського округу: Дмитрівський навчально-виховний комплекс, пункт здоров'я, сільський клуб. Ознайомилися з ходом підготовки Дмитрівського НВК до нового навчального року, з готовністю дитячого садочка до прийому малюків з 24 червня 2019 року. Засідання виконавчого комітету проводилося в конференц-залі сільського клубу.

15:22 21.06.2019

Захід за участю представників Очаківської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Захід за участю представників Очаківської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості

20 червня  в Куцурубській об’єднаній територіальній громаді відбувся комплексний захід за участю представників Очаківської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, голови громади, старост населених пунктів, депутатів місцевих рад з метою обговорення проблемних питань в сфері зайнятості сільського населення та визначення подальших шляхів співпраці.

08:48 20.06.2019

Перший клас в Новій українській школі пройдено!..

Перший клас в Новій українській школі пройдено!..

Цього року, як відомо, учні першого класу навчалися за правилами НУШ – Нової української школи. І в Дмитрівському НВК двадцять першокласників успішно оволоділи необхідними життєвими навичками, навчилися читати та писати, стали згуртованим дружним колективом, весь час перебуваючи під материнським піклуванням класовода Столярчук Ірини Олександрівни.

09:03 19.06.2019

"Менеджери, які змінюють країну"

"Менеджери, які змінюють країну"

Задоволені учасники, задоволені організатори!!!  Завершився ІІ (фінальний) етап обласного освітнього фестивалю "Менеджери, які змінюють країну" для керівників Миколаївщини.  Із вітальним словом до учасників заходу звернулися Шуляр Василь Іванович, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, голова оргкомітету, Кремінь Тарас Дмитрович, народний депутат України, голова підкомітету з питань освіти комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.

11:33 18.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора